Spoorzoeken in Slangenburg

Onze missie 

Mensen op zoek

naar rust, stilte en bezinning

ruimte bieden in en rond de Slangenburgse kerk 

om iets op het spoor te komen van God, 

die je met vele namen kunt noemen.

Deze sporen zijn te vinden 

in de natuur, in de bijbel en in jezelf.

ezinning

Welkom

 

Meditatieve wandelingen 

Wij hebben op vrijdag 11 juni 2021 de wekelijkse wandelingen hervat. Meer informatie door op  Meditatieve wandelingen te klikken, of op de Agenda te kijken.

Van 16 juli t/m 13 augustus 2021 is er een zomerstop voor de wandelingen op vrijdag, maar er zijn wel andere activiteiten om aan mee te doen, zie hieronder bij zomerprogramma 2021.  


Andere pioniersactiviteiten

Zomerprogramma 2021

Dit jaar worden in de maand juli op iedere dinsdag, woensdag en donderdag activiteiten georganiseerd ( ’s morgens en ’s middags) in en rond de Slangenburgse kerk:

mediteren met de bijbel, tekst en gesprek, wandelen en creatief bezig zijn (schilderen, werken met natuurlijk materiaal, activiteit rond het labyrint, enz.). zie Agenda

Het gehele programma wordt duidelijk gemaakt op de hier te downloaden flyer, let op pagina 1 en pagina 2)

Je kunt een keuze maken of alles meemaken (zie poster).


Taizémomentjes

Helma van Loon maakt iedere week een filmpje met een 'Taizé-momentje' van ca. 5 minuten. Hieronder staat de link naar het laatste filmpje. Als u er meer wilt zien klikt u op Taizémomentjes.

https://youtu.be/K2m3iEjPQ8M


Voor 'Mediteren met de bijbel'  zie de Agenda


Iedere week wordt er óp de website een 'meditatie van de week geplaatst: klik hierContact

In deze tijd houden we contact met de mensen die regelmatig deelnemen aan onze activiteiten. Er worden mails verstuurd met het laatste nieuws. Helma schrijft af en toe een blog voor op de website (zie Helma’s Blogs).

Film

Angelique Krüger heeft op 1 maart 2019 de wandeling naar de abdij meegemaakt. Hiervan zijn door Omroep Gelderland opnamen gemaakt die op 10 maart zijn uitgezonden. Via de volgende link kunt u de uitzending 'Ik geloof in Gelderland' bekijken: https://youtu.be/R4NHvS9aa_8

Boek

In 2018 is het boek van Helma van  Loon en Wilma Koolstra Cirkelen rond het centrum. Bijbelverhalen en het labyrint verschenen. Het is te koop voor € 14,50 bij de auteurs.

Activiteiten op maat

Misschien wil je nog iets anders? Wellicht kunnen wij je helpen. Kijk voor mogelijkheden bij 'Activiteit op maat' bij 'Wat doen wij'.

Iedereen is van harte welkom!